ANKARA / ALTINDAĞ - Piri Reis Anadolu Lisesi

Ekm

Kurtuluş ve kuruluşumuza ilham veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere topraklarımızı vatan kılarak Cumhuriyetle taçlandıran tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

İlgi 09.09.2023 tarih ve 32304 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Ölçme ve Değerlendirme yönetmeliğinin 5. Maddesinin 1. fıkrasının  f bendinde belirtildiğine göre 2023-2024 eğitim öğretim yılı için ortak sınavların konu soru dağılım tabloları alan/sınıf zümreleri ve İl Ölçme Değerlendirme Merkezleri birlikte hazırlar denilmektedir.

Bu bağlamda Ankara Ölçme Değerlendirme Merkezi ve Ankara (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) ilçe zümre başkanları ile 26-28 Eylül 2023 tarihlerinde hazırlanan Konu-Soru dağılım tabloları Ek'te sunulmuştur.

Ekm

Değerli velilerimiz 22.10.2023 Pazar günü saat 11.00’de okulumuz konferans salonunda okul aile birliği genel kurul toplantısı gerçekleştirilecektir. Toplantıya katılımınız okul aile birliğinin yürüteceği iş ve işlemler açısından önem arz etmektedir.

Ekm

Millî egemenliğimizin sembolü Ankara'mız, her daim aziz milletimizin kalbinin attığı kent olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Millî Mücadele’mize omuz veren tüm şehit ve gazilerimize minnetle… Başkentimizin 100. yaşı kutlu olsun!

Ağu

Büyük Zaferin 101. Yılında Başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları Olmak Üzere Aziz Şehitlerimizi Rahmetle ve Minnetle Yadediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

Tem

15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimi, kahraman milletimizin onurlu direnişi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliği sayesinde bozguna uğratılmıştır. Milletimiz dünyada eşi görülmemiş bir cesaret ile Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) karşı büyük bir demokrasi zaferine imza atmış ve Türkiye’nin gücünü dünyaya bir kez daha göstermiştir. 15 Temmuz hain darbe girişimini hiç bir zaman unutmayacağız unutturmayacağız. 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı büyük bir kahramanlık göstererek bu uğurda şehit olan vatandaşlarımızı Rahmet, Saygı ve Minnetle Anıyoruz. Ruhları Şad Mekanları Cennet Olsun.  Kahraman gazilerimize de  sağlık ve şifa diliyor şükranlarımızı sunuyoruz.