ANKARA / ALTINDAĞ - Piri Reis Anadolu Lisesi

Piri Reis Anadolu Lisesi

Adres
GÜNEŞEVLER MAH. İNCİR CAD. PIRI REIS ANADOLU LISESI BLOK NO 2/1 ALTINDAĞ / ANKARA
Vizyon
Ulusal ve uluslararası alanda; verdiği eğitim, yaptığı çalışmalar ve yetiştirdiği öğrencilerle örnek bir okul olarak gösterilen, mezunlarının ülkenin geleceğine yön verdiği, bilimsel, teknolojik ve toplumsal değişikliklere göre sürekli gelişen ve içinde bulunduğu çağın eğitim gereksinimlerini karşılayan, eğitim öğretim de kalite kavramıyla özdeşlemiş bir okul olmak.
Misyon
Okulumuzun Misyonu; Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, ülkemizin tarihsel ve kültürel geçmişi ile gelecek arasında bağ kurabilen, evrensel, mili ve manevi değerleri özümsemiş, toplumla uyumlu, olumlu benlik algısına sahip, yaratıcı, bilimsel, eleştirel ve çok yönlü düşünebilen, problem çözme gücü yüksek, girişimci, öğrenmeyi öğrenen, çevresine duyarlı, ülkemize ve insanlığa her alanda katkı sunabilen, sorumluluk bilincine sahip, yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
08.00-15.00
Doğal Gaz
Ulaşım
Toplu taşıma ile ulaşım : Ulus´tan 391, 408 ile 450 nolu belediye otobüsü okula yakın bir mevkiye gelmektedir.
Servis Var
Güneşevler mah. İncir Cad. No:2 ALTINDAĞ/ANKARA