ANKARA / ALTINDAĞ - Piri Reis Anadolu Lisesi

Nis

Geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, bayramın dünyanın tüm çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını” ve TBMM'nin Acılışının 104. Yılını Coşkuyla kutluyoruz. Bu Vesile İle Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları Olmak Üzere Şanlı Ecdadımızı Bir Kez Daha  Rahmet,Saygı ve Minnetle Anıyoruz.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem  1.Dönem 1. Ortak Sınavlar Takvimi

Mrt

2023-20224 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Ortak Sınavlar Konu Soru Dağılım Tabloları

2023-2024 eğitim Öğretim Yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınav Takvimi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 2. Ortak Sınavlar Takvimi

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I.Dönem II. Ortak Sınavlar Soru Senaryoları Aşağıda Verilmiştir.

Ara

Okul Olarak Başkent Millet Bahçesinde Düzenlenen "Köklü Mirastan Türkiye Yüzyılına" Adlı Etkinliğe Katıldık

Ara

Uluslararası Ölçekte Bilgisayar Bilimleri Eğitiminin Öğretmen ve Öğrenciler Tarafından Desteklenmesini Amaçlayan "code.org" Kuruluşu Tarafından Düzenlenen " Hour Of Code-Kodlama Saati" Etkinliğine Katılarak Sertifika Almaya Hak Kazandık. Matematik Zümresi Öğretmenlerimiz Ve Öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz.

Öğrencilerimizi 19. Ankara Kitap Fuarı İle Buluşturduk

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Başöğretmen Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Ebediyete İrtihalinin 85.Yılında Saygı, Rahmet ve Minnetle Anıyoruz. Ruhu Şad Mekanı Cennet Olsun.

Kas

Okul Olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşkuyla Kutladık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kapsamında Anıtkabirde Düzenlenen Çelenk Sunma Törenine Katılım Sağladık

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kapsamında Düzenlenen Kortej Yürüyüşüne Öğretmen ve Öğrencilerimizle Katılım Sağladık

Ekm

Kurtuluş ve kuruluşumuza ilham veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere topraklarımızı vatan kılarak Cumhuriyetle taçlandıran tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.